------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ skutečné peníze zdarma ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Hraji pouze první úroveň a hra se sama odstraní.
Zábavné trávit čas
💥Zábavné hraní, velmi náročné, čím déle hrajete!!👏
Tuto hru si užívám, ale dochází k „závadám“ s reklamami, které se nenačítají správně, což vede k tomu, že hru ukončím, čímž jsem ztratil svůj postup Musel jsem dvakrát odinstalovat/znovu nainstalovat, ale problém stále přetrvává. Opravte tento problém a zvážím vyšší hodnocení
Hra je krásná
Jeptiška
Pokaždé zamrzne. Po úplném zatemnění obrazovky musíte tablet restartovat. Odinstalováno.
Viandes maison level 33 Úspěšně jsem dokončil úrovně mnohokrát, ale hry v této fázi visí, posouvají se na další úroveň...
War of Rafts Batalha dos Mares Arcade oibeHra se mi líbí, protože nemá moc reklam.
Dobrá hra
Hra na vaření Skvělá pro všechny věkové kategorie a úžasné hraní Skvělá grafická stylistka a prsty jsou vaše ovládání, bavte se podepsat Kathy
Miluji tuto hru, to je vše, co teď o této hře chcete, prosím, nainstalujte si prosím tuto hru
Nejlepší hra
Cooking Sizzle: Master Chef Simulátory tphPřihlašte se velmi velmi pomalu
Není to špatné
..ؤميويمكسكس
DELETE OR DOWNLOAD... Používá se pro milování hry, ale příliš zamrzí. Musíte opakovat stejné úrovně několikrát. Pokaždé, když zamrzne, musíte hru úplně zavřít, znovu otevřít, znovu hrát a doufat, že nezamrzne. Bláznivě směšné. Možnost dvojité mince při vyhrané úrovni většinou nefunguje. Dokonce ani možnost sledovat video a získat dvojité diamanty nefunguje. Postavy se pohybují pomalu a mnohokrát to způsobí, že prohrajete. Boostery jsou příliš drahé.
Kvůli combo jsem odinstalovala 6her.zrušte combo!
Tato hra byla opravdu zábavná, dokud jsem si nevšiml, že na úrovních, kde musíte získávat srdce, se nepočítají všechny, někdo nastavil tuto úroveň, abyste prohráli. Teď si to nemůžu užít
Proč nemohu hrát restauraci OISHI O BENTO v Japonsku? Mám 395/395 kláves, ale nemůžu to místo přehrát. Prosím opravte to.
Po dokončení první úrovně se hra zasekne
Protože je to tak těžké, jsem 10letá dívka, takže po 10. úrovni nemůžu hrát
Hra je v pořádku, ale funguje 
Není špatné
Ze začátku je to zábavné, ale ve druhé restauraci jsou upgrady příliš drahé a výplaty se zmenšují, takže je obtížné získat věci, které potřebujete, pokud neplatíte peníze za odinstalaci.
Bit se nepodařilo načíst
Zábavné hry...opravdu chci tuto hru, odbourávání stresu
Doufám, že diamant vydělám snadno
Full if ads důvod, proč jsem to odinstaloval!!!
Úžasné...miluji hru....Další hry prosím...více úrovní (zejména těžké úrovně),
Stáhl jsem si tuto hru a přestala se hrát po úrovni 6. Hra se mi opravdu líbí, ale je opravdu otravná, že nepokračuje😡😡. Prosím, udělejte s tím něco.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacije qjqbje těžké hrát nad určitou úroveň, můžete se místo hraní jen dívat na reklamy
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacije qjqbMeh
🤔🤨
Je to zábavná hra s jednoduchými až obtížnými úrovněmi. Skvělá grafika
Nenechá mě hrát svou další restauraci, dokud nepřijde nová aktualizace.
Někdy je to těžké, ale miluji to
Cooking Sizzle: Master Chef Simulátory tphJe úžasné a příjemné hrát tuto hru.
Tuto hru si opravdu užiji, žádné reklamy vás nepřerušují při hraní her..pojďte a zahrajte si tuto hru na vaření..mnoho úrovní na výběr..opravdu ji miluji..děkuji!
MUSKAN IMRAN SHAH MI 2
Hra se v mém telefonu neotevírá Po přehrání první se zavře proč
Rychlost. Prosím, opravte lepivé pomalé klávesy..SPEED
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre xvdNemohu stáhnout novou verzi. Ale hra se mi líbí.
Moc pěkná hra užijte si ji
Pro mě velmi zábavné bez reklam a docela snadné
Tato hra byla velmi zábavná a já jsem si ji užil!