------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kupon ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
4-et adtam, mert végtelen módnak kell lennie, és jó
Nagy!!!!!
reklám kell hozzá
Bruh, amikor importálom a zenémet, egyszerűen összeomlik a játék, és nem bámul, és csak 30 másodpercig számolok, egyszerűen nem működik, pls.
Jól vagyok
Imádom a dalt a játékban
Szerintem rendben van, de van néhány dal, amit szeretnék, hogy legyen például BTS vagy akár BLACKPINK vagy STRAYKIDS vagy TWICE vagy ITZY vagy ONEUS vagy ATEEZ, esetleg még DREAMCATCHER.
Béna 😝😝😝
1100000000. Bad The Spotted ez hülyeség, szóval hívj hívj, mert normális menő nem menő
Imádom ezt az alkalmazást, és ez az alkalmazás egy jó alkalmazás, de az add am mad.
Beat Racing:Car & EDM Музичке cigbNekem nagyon tetszik, lehetne több Linkin Park dalt is berakni, nagyon jó lenne
komolyan gondolod
Az autók legrosszabb daljátéka 🤮
Ez azért van, mert az emberek segítenek, nem szeretem a valutát, de jó név és ötlet robloxot készíteni
Nincs jó remix grafika 🤮🤮🤮
🤟🤘🤟🤟
Beat Racing:Car & EDM Music wevgSok hirdetés. Azt akarják, hogy az első szint után költsön pénzt, semmiképpen
Beat Racing:Car & EDM Musica fuiwNem.. itt nincs semmi keresés, az egyetlen unalmas zene vagy dal
Poti💩💩 játék Ne töltsd le ezt a játékot, ilyen aljas hirdetéseket Töltse le ezt a játékot 😡😡🤒👿👿👿👿
Nagyon szeretem a játékot, különösen a hangeffektusokat, de a vezérlés annyira érzékeny, bár már alacsonyra állítom. Emiatt nem tudom élvezni a játékot! Kérem, végezzen néhány beállítást. Nagyon szeretem az alkalmazást, ezért kérem állítsa be a vezérlőt
Nagyon jó beat versenyzés
Getv3yefetet🎵🎶🎵🎶🎶🎶🎶🎶
Szóval valami új Buggatti játék 😊😊😊😊😊😊☺☺☺☺☺☺☺😐😯😯😇😇😇😇😄😄
Hang kell hozzá. Kérem!!!
Doodle Jump Arkádové qgtb節奏賽車 音樂 kfsyBeat Racing:Car & EDM Music wevgImádom a játékokat
Oké és 😍 borász
Nsn
Bahut Achcha játék aur Sare játék bhi Jisne Bhi Mar Gaya usse bahut köszönöm
3è
Odaadom a sztárnak, mert a zene jó volt, de a belvárosi funk elszívta az embereket, akik énekelték, szóval nem jó
A játék elég sok időt veszteget, a szakértői nehézség egy vicc, mert egy 5 éves gyerek meg tudja győzni, és van egy módja annak, hogy megmentse az előrehaladást, amelyet az évek óta tartó hirdetések nézése után elért.
Ez egy nagyon jó játék a hedfonse számára, mert sok dal van
Isten dal
A játék jó, de kicsit unalmas. Úgy tűnik, hogy a golyók nem egyeznek meg néhány dal ütemével, és a kormányzás túl érzékeny. Jó volt játszani egy kicsit, de nem annyira, mint más ritmusjátékokkal
Ez nagyon jó
Ez egy szuper játék
Nagyon szép játék😍😍és nagyon szép dalok ebben a játékban Imádom ezt a játékot és a dalokat❤❤❤❤❤❤❤❤ de van néhány hirdetési probléma, de még mindig szeretem ezt a játékot😅😅 imádom ezt a játékot és a dalokat😘😘😘
Szép autó😍
A grafika rendben van, és a játék szórakoztató, de túl sok dolog van, ami teljesen tönkreteszi. Először is, ez egy ütés-meghal-féle játék, és a folytatáshoz muszáj...kitaláltad, nézz meg egy hosszú hirdetést! Valószínűleg ezt játékonként 3-szor fogod megtenni. A játék kormányzása pedig nagyon érzékeny és kissé rángatózó, ami nagyon bosszantó lehet. Ez lehet az én véleményem is, de a dallista elég gyenge, és nincs lehetőség saját zenét vagy streamelést használni, ami kiábrándító.
🚗🚗