------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ بسیاری از طلاها را تقلب می کند ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
این یک شانس 45-55 است که در هر بازی برنده شوید. بسیاری از مینیگیمها به سادگی هیچگونه فیزیکی ندارند.
بازی اندروید Stickman Party - پارس هاب
عالیترین بازی عالی
بازی خوب، برای گذر زمان خوب است
سلام اسم من سادنا است بازیش خیلی خوب نبود من چهار امتیاز میدهم🙂🙂🙂😐😐🙄
بازی آفلاین 2 نفره خوب. بهتر بود چند نفره آنلاین باشد.
بعد از آخرین به روز رسانی، بازی برای بازی های پریمیوم و بدون تبلیغات پول می خواهد، حتی اگر قبلاً پرداخت کرده بودم.
به نظر می رسد بسیار سرگرم کننده است، اما اگر امکان بازی با دوستان به سبک آنلاین/چند نفره وجود داشته باشد، دوست دارم. به نظر می رسد این فقط به صورت حضوری کار می کند.
این یک بازی آفلاین بسیار مفید است که می توانیم با دوستان، برادران، خواهران و همه اعضا بازی کنیم
بازی های خیلی خوبی داره یه ستاره کم کردم به خاطر کیفیتش کمه من اسمم فاطمه نه سالم
خوب هست
این برنامه بدون گلیکس عالی است اما باید واقعی تر باشد
بازی سرگرم کننده است، اما هی بچه ها، شطرنج هنگام بازی در برابر ربات به طرز مهلکی اشتباه می کند، قوانین شطرنج را بررسی کنید... برای مثال: شاه نمی تواند حرکتی انجام دهد که او را بررسی کند. همچنین او را نمی توان دستگیر کرد: مات زمانی رخ می دهد که جایی برای رفتن نداشته باشد
2 Player games : the Challenge آرکید kwneآپدیت جدید بازی های مورد علاقه من را نابود کرد(
کنترل بسیار بد همیشه توسط ai شکست می خورد اما برای بازی با دوستان خوب است
هی از آخرین آپدیت من نمی توانم شطرنج بازی کنم کار نمی کند چرا بازی خوبی است اما مشکل شطرنج است
دانلود 2 Player games : the Challenge 4.0.3 APK
نماد ... معکوس آن همچنین حرکات شطرنج که برخی از افراد قبلا ذکر کرده اند باید اصلاح شوند. سپس این رای را به پنج برگردانم
نه بد بازی این بازی خوب است تنها پسران uews بازی OK فقط پسران uews 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
من آن را دوست دارم، اما چرخش جنگ من نمی توانم انجام دهم
چرا در حالت شطرنج، وقتی تعدادی مهره در پشت مهره های شطرنج شما می گذرد، مهره ها را می خورد/ تسخیر می کند؟ من فکر نمی کنم که این قانون در زندگی واقعی وجود نداشته باشد.
2 Player games : the Challenge Аркаде huepعالیه ولی خیلی خوب میشد که بازی چهار نفره بود نه دو نفره
جالب است من آن را دوست دارم اما هیچ حالت جدیدی برای بازی 2 وجود ندارد
2 Player games : the Challenge آرکید kwneاین بازی بسیار عالیست امتحان کنید ونزر بدید رضا داریوشی
عطا نبی زادهگقتنثنسسنسنینینتیحقتقحقوقتقحقتقح3وقح
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulacijske igre rjkنظراش خوبه هم بد اما در کل خوبه
تبلیغات واقعاً کوتاه و بسیار نادر هستند. تعداد زیادی بازی با فاکتور نوستالژی بالا. Especislly سرگرم کننده برای بچه ها در ماشین سواری
2 Player games : the Challenge Árkádjátékok pifدانلود پابجی موبایل 1.8.0 PUBG MOBILE - آپدیت جدید اندروید
2 Player games : the Challenge APK - Download for Windows
مرد این رنگ جدید وحشتناک است چشم من و هیچ بازی جدید
گذراندن زمان خوب است، نه دوره های زمانی طولانی، بلکه حدود 25 دقیقه یا بیشتر
سرگرم کننده بود، اما اکنون برای انجام بازی های خاص باید یک تبلیغ تماشا کنید یا پول پرداخت کنید. من به پول نیاز دارم اما cmon.
😍😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷😘😘😘😛😛😛😛
خوبه عالی
بازی خوبه ولی تبلیغات زیاد داره.بعد از هر بازی یه تبلیغ میاد. تا زمانی که تبلیغات توسط توسعه دهنده حذف نشود آن را دانلود نکنید.
خیلی مزخرفه مخصوصا بازی آخرش هرکی اینو ساخته خاک تو سرش
بهترین برای سرگرمی کلاس رایگان 😜😘
کامپیوتر تقلب شده است. سپس تصمیم گرفتم ببینم آیا حتی می توانم کامپیوتر را در تانک بزنم یا خیر. 10 بار امتحان کردم و هر بار نه. اما این بازی واقعا زیبا و خوب ساخته شده است، فقط می تواند کامپیوتر را کمی کمتر کند.
افتضاح
بازی ها محدود است... همه بازی ها واک هستند
این ایده خوبی است اما کنترل ها وحشتناک هستند و گاهی اوقات کار نمی کنند و برخی از قوانین موجود در مینی بازی ها آزاردهنده هستند و انجام یک بازی خوب و سرگرم کننده با کسی را سخت می کند. اگر همین بازی را دوباره انجام دهید، اما باید به راه اندازی مجدد ادامه دهید، جالب نیست زیرا خیلی سریع تمام می شود.
لطفا ربات را در سومو سریعتر کنید. در سختی از من خیلی کند است😅😅🤣🤣
عالی عالی عالی دوستان عزیز این بازی بهترین بازیه جهان که در یک بازی چند بازی وجود دارد حتما دانلود کنید
بازی خیلی خوبی نیس 2 ستاره زیادشه
سرگرم کننده ها
سلام آقای امیر محمد. من میخام راسته شو به شما بگم شما بچه ها به حرف های امیر محمد گوش کنید . حرفاش راست هست
دلیل اینکه من 3 ستاره انجام دادم این است که برخی از بازی ها سخت هستند و بعد از اتمام بازی یک نسخه اضافه شده است لطفاً این موارد را اصلاح کنید در غیر این صورت بازی واقعاً خوب است.
این برنامه آنقدر خوب است که برای دو دوست ✌ بازی شگفت انگیز است! 😝
خوب نی یه ستاره هم زیاده